November 4, 2008

48 hours Trip - Part 3

32 hours later
Nikmat btol kalo tiap tiap hari dapat makan breakfast yang best best seperti, pulut nyiok dan ikan bakar, akok pandan, jering cicah nyiok, buah ciku, buah salak, dan air teh yang masyuk (puji cepat puji aku wat air teh tuer).




Langkah kaki tuk keluar dari umah juju berat gile, sbb ye next destinasi tempat yang paling buhsang. Haih apakan daya kewajipan datang menyeru ..mcm kekasihku seru plak.

Dalam hati masing masing maseh tak puas lagi tuk bercanda sesama dalam kereta. Berpusing pusing tempat orang, bak kate pepatah alang alang datang tempat orang, haruslah menyeluk pekasam sekali kan? tp pahang takde pekasam, ade aper ar ? . Tetiba idea datang, kali nie haruslah terjah tempat "tu", dan majoriti menang semasa vote session dibuat semasa ontheway ke Kuala Lumpur.

Janda Baik......



Perkarangan Rumah Waris

Sesampai je KL, ke open house rumah Jojo - Wangsa Maju Section 2 (korie's niece), dan Deepavali Open House, Shamalan - Jalan Ipoh. Kesimpulan ye, penat ya amat. Nak geleng pala pn tak dpt.

1 comment: