March 19, 2009

Bila March akan berakhir

Lagi 12 hari bulan March akan berakhir.

Tadi aku dah masuk ke sarang aku, tp ada sesuatu yang terdetik untuk bangun dan buat posting tuk entry kali nie. Supaya readers aku akan dapat baca pada awal-awal pagi. Macam lah ade readers tertunggu nak baca..Ahakz

Wa, Aine Salwati. Orang pertama yang aku kenali semasa register di MMU. Aku payah skit nak berkawan dengan orang melayu. Sebab sejak dari kecil aku dibesarkan serounding mostly is Chinese. Pabila aku masuk je MMU. Try duduk dengan Chinese ditolak. Jadi aku duduk serumah dengan Malay. Dari situ aku mengenal cara hidup Malay, dan di situ aku mengenal seseorang bernama Aine Salwati yang Hot, gorgeous dan baik hati bagi padangan aku.

Manusia tak perfect. Betul!. But i dunt care what people said about her. What i knoe, kalo die senang tak cari aku pun tape, eventho hati ku terasa. At the end, i let it go.Perasan jangan dilayan sangat, nanti perasan yang negative pulak menjiwai diri kte. Bile die susah die ingat aku, coz she my truely fren yang maseh ingat aku. Bagi aku as long as orang ingat aku. I will happy. Now what i wanna say, ape pun keputusan die tuk life die, i will support her. Life not easy as we think. Up ke Down ke, i will pray for her.

Wa, the Hottest White Chick


Ed, Nor Ajleaa. I met her during English Class for group PT045. Masa tu, dak dak Malay leh bilang ngan jari je dalam satu kelas. Nak dijadikan cerita, canner leh menjadi kawan baik. Masa tu dalam kelas Islamic Studies. Gile la i need to form/find a group which is require 4-5 members per group. Mati kutu aku time lecturer bgtau. Yela aku nie dah la kurang bergaul ngan dak dak Malay. But thanks you so much, ed ask me to join their group. Syukur gile la..hehehe, situ jugak bermula la persahabatan kami, hinggalah hujung nyawa (wahhh tajuk filem plak, but our stories more fun dari kisah Ain dalam cite hingga hujung nyawa tue).

Ed, is younger then me. I the oldest among 4 of us. Tapi kematangan ed, dan keikhlasan ed look like she is the one oldest. Wah...haku mude senantiasa la konon. Cara ed thinking, memang matang. That why any probs i will look for her 1st! and the best part is she is good listener. Coz i believe, " True friendship comes when silence between two people is comfortable. ~Dave Tyson Gentry"

Both of them, menyambut ulang tahun yang ke 25 this March. Im sorry (ikut versi amir). Aku terlalu pikirkan tentang diri aku, sehingga aku betul betul lupe yang korang sambut besdae this March. Maafkan aku ye korang 2.

I missed both of u. Bile la dapat bertemu sekali lagi. Semoga korang berdua panjang umur, murah rezeki, dan mendapat kebahagian di dunia dan di sana. Doa aku tetap diiringi setiap perjalanan korang.



Here sum pics yang masa menuntut ilmu dulu.


Ok..i lost my cd, which included pics started from year 2004 till 2005. Shitto happens

Here a video at Flying Chilis, The Gardens last year. psst...pay attention wat juju' said. Btw, i miss my hair yang panjang tuer. Lawa la plak, tak salahkan puji diri sendiri. hehehe. Hodoh la weh, aku cakap skit skit loghat timur....

video
The cast :
Pastacheese - Red Shirt
Harimau Malaya - The Oren Tudung
Oren Daisy - Video woman!



So, peeps!...this is "sesuatu" yang i missed to night. I MISS THEM!

4 comments:

susudalambotol said...

bila kita dah berkawan baik, kita tak kira buruk baiknya dia. cuma yang penting, kita kena terus terang. apa yg orang lain ckp pasal dia, kita kena bgtahu dan tanya dia direct :)

aJLeaa said...

thanksss for the special entry!!miss u toooooo..........

jh said...

Salam, nk minta tolong.. Awk kenal aine salwati kan?

Momoe said...

Kenal Aine Salwati kenapa ?