December 23, 2008

Akhirnya

Wah...6 ari malam malam aku tanpa internet. Asik tengok movie movie je. Sib baik wikend lepas aku spend time kat Sunway takde la bohsan sgt. Leh gak tergedik gedik kesana sini. Korie on the way pulang, terkejut beruk tetiba die on the spot pulang, ingatkan sampai besok ke tulat ke. Alamat ye takleh aku berpoya poya lagi. Muahahaha.

Ok ade banyak cte nak cte. Mule mule aku kena selesaikan tag dr Mama@ mutuk. She my new blogger fren. Wink***. Then cte pasal Sunway and ours activities.

2 comments:

Xeea said...

weh
pi sunway tak singgah umah aku pon.
bwk la kapkek barang sebijik dua utk aku yg sebatang kara nih.

susudalambotol said...

patutlah senyap je ;)