December 16, 2008

The making of cupcake - 1

As i told u in my previous post, i went to Min's place to bake cupcake there.

For the 1st time, it was very kelam kabut. Dengan resipe ntah ke mana, main campak aje, and our mistake is put planta. Hua hua hua hua...

The second testing bit success than 1st time. Cume inti die tak cukup gebu aje. And next project is learn how to make topping. Anyone ?







Jeng jeng jeng ...

6 comments:

Cik Oren said...

wah nampak cam sodap..

Miss aiza said...

Tanya min sedap ke tak? nanti nak blaja make perfect plak. topping dan inti die kasi ada ump! skit.

Mr Dino said...

manih nye laa... haih~~
mane la korang dapat idea letak
planta kat kertas cup tue..
hahahha.... bukan korang plan
nak letak tabur tabur ker hari tu..?

Miss aiza said...

Dah name cake, kteorg tgh wat kajian canner taknak kasi manis. :d topping yang tabur tabur tu ke? korie ckp tunggu die pulang KL die akan tolong.

Xeea said...

wah. bisnes kah?
macam best jer.
wat kat mane?
boring2 neh, best gak kalo dpt join.
huuu

Miss aiza said...

Xeeq : Nanti nk wat kat rumah aku, hehehe, nanti aku free aku bgtau bile aku nak buat cupcake lagi sekali. Tunggu korie balik, die dah plan nak ajak g shopping barang barang cupcake