January 23, 2009

Besok, lusa, tulat dan sampai ke Febuari

Happy Holiday
Ye..huuhuhuh...beep....beep. Road runner nak lalu, beri laluan beri laluan. Pertama, aku akan start bercuti dari besok - sabtu sampai lah next week punya next week selasa. macam pelat je aku cakap. Gila lama aku cuti, macam aku plak yang sambut CNY....Tuan-tuan dan puan puan jangan salah sangka, aku diberi cuti extra 3 hari, tu sbb jadi panjang lebar cuti aku. Cuti kali nie aku tak plan ke mana-mana since aku tengah berada dalam kegawatan ekonomi. Badan - badan yang ingin menghulurkan bantuan sila la bank in ke 0203-1319509-524 atau 102103034062. Segala kejesama anda amat mengalukan, skit pun takpe.

Ada skit pertukaran plan(dah agak dah ada gak plan nak kuar rumah). Plan sabtu besok, ialah colik Zach dari Cempaka shooott..jangan bgtau zach tau, untuk dibawak ke Ampang bagi process penyembelihan (gile kijam) untuk dibuat cupcake. Kan dah cakap aku tak g memana pun holiday nie.

Aku cadang nak balik SP.

Plan Bake - bake me cupcake
Dalam hati, aku nak wat cupcake la, tapi malas melanda. Alasan ye ?nak cari masa sesuai. Dengan itu, kena gak paksa diri besok nak wat cupcake hingga berjaya. Semangat ok. And thanks Pn Xea yang sharekan resipe Famos Amos Choco Chip Cookies di blog die, akan aku gagahkan diri try buat cookies tu dalam cuti nie jugak. Harap harap plan nie akan jadi. AMIN.....mari kawan-kawan doakan aku berjaya.

Happy Birthday Seefueq
Sebelum tu, Thanks for all the wishes pass 2 days. Dari ym's msg, MSN' msg, SMS, Facebook, and secret admire frens (ingat jugak ko mydent! siot je). And here, Happy Birthday Seefueq, jaga bini elok elok, kasi makan cukup, kasi bolat skit. Jangan ko je bolat. Dan semoga panjang umur, murah rezeki (Honda ada kosong tak? aku nak apply ko tlg yek), jodoh berkekalan, dan aku harap leh gak tengok cfu junior or xeea junior sblm aku dapat baby...hahahah. Ehhh terlebeh ngata plak. Ampun patik, permaisuri Xeea (yang tengah baca).

Happy Chinese New Year 2009.

Tong tong chiang...tong tong chiang, bunyi musik yang sering kerap kali diperdengarkan dimana mana tempat tak kire megamall, kedai musik, butik pakaian, watson, atau kedai Sigma. Musik ini telah menandakan Tahun Baru Cine akan tiba tidak lama lagi. Tahun ini ialah tahun Lembu, yang mana berada ditangga no 2 dalam zodiak Haiwan. Here, i would like to wish Happy Chinese New Year to all iMocha staff, my beloved frens (Sin Min 97-01), and to all of Chinese (Buddist), who will celebrate Chinese New Year. 恭喜发财.

2 comments:

xeea said...

err
sama birthday kah kamu?

hepi belated beb.
sori laa. lambat tau.

neway, bila la kapkek kamu tu nak sampai puchong ye?
takkan nak tunggu sampai aku buat baby shower nanti kot.

huuu

** yUs** said...

SALAM..NAK RESEPI CUPCAKE YG BIASA BUAT..BOLEH..TQ..NNTI YM SAYA KATnaperxcaya@yahoo.com