January 2, 2009

Tag - 2

Sebelum itu, aku ada bende nak tulis, aku rase buat tag tag nie ada baik dan buruk ye. Baik ye,
1. untuk mengenali lebeh lanjut apa keperibadian blogger tersebut yang membuat tag.
2. Baik untuk untuk blogger yang takde idea atau kering idea dalam menulis blog.

tu je 2 kebaikkan yang aku dpt senaraikan. Tapi satu je keburukan(mungkin nie aku tak berapa suke la kot, lain orang lain pemikiran).

1. Kekadang tag yang mempunyai soklan yang banyak akan membuatkan pembaca bosan nak bace? Setuju tak ?

Ok. Ini tag dr mama mutuk untuk aku. She my blogger fren. Aku hanya kenal die dari penulisan dia, dari gambar gambar yang diletak di dalam blog die. Nice to meet you!

#################

1. Do you think you're HOT?

Im HOT coz, my room temp quite hot.

2. Upload a fav pic of you


3. Why do you like this picture?
There are so much of pics i like. I choose this pic coz it show my "crazy" at Bharat Tea Plantation

4. When was the last time you ate pizza?
Last Friday with Siti at Mid Valley

5. The last song you listen to?
Akan tiba, Alif OIAM

6. What are you doing right now besides this?
Owh, my so called "hobby" every nite!

7. What name u prefer besides yours?
Nice to listen - mohaiza

8. People
1. Korie
2. Yasmin
3. Dino
4. Ash
5. Xeea

9. Who is no.1
He is my close fren,my listener, my so-called bf, but he hate i called him "abby". hhaha.

10. No.3 is having relationship with?
With No.2

11. Say something about no.5.
Wife to Cfu.

12. How about no.4?
Kak Ash, we just to be close recently.

13. Who is no.2
My close fren, i treat her like sister.

And, kawan kawan yang takde dalam list tuer, U are still my fren!. Baik ke buruk ke korang, aku tetap sayang. Betul cakap faizal, seburuk buruk die, die jugak aku paling sayang. Hahahaha. Statement tak hengat! Happy New Year

3 comments:

xeea said...

nama dlm list bermakna suda kena tagged kah?
aku ade lg 2 taggie tertangguh.
huuu

Momo / aiza / mohaiza said...

Hehehe. Nak buat pn takpe, tak buat pn tak pe, takde paksaan. Happy New Year

Mino Chan said...

boleh tak tolong spank skit... i feel like i'm very lazy to write my blog =_=